ONZE DIENSTEN

Voor het kalibratielabo van LHM is service een top prioriteit. Het is ons doel om u zo veel mogelijk te ontlasten en tijd te besparen met uw kalibraties.

Wij bieden services van A tot Z, ons klanten service team staat steeds voor u klaar om alles te organiseren, van transport tot volledig kalibratie management.

Spoed kalibraties

In de kalibratiewereld, is doorlooptijd koning. We weten dat geen toegang hebben tot uw apparatuur voor langere tijd gewoon onaanvaardbaar is. Ons doel voor doorlooptijd bij het LHM Instrumentation kalibratielabo is kalibreren binnen zeven werkdagen of minder. Dit is niet altijd snel genoeg voor sommige klanten, daarom bieden wij ook spoed kalibratie diensten aan.

U kunt kiezen uit volgende spoed kalibraties:

  • Zelfde dag service: met een toeslag van € 90 per kalibratie
  • Volgende dag service: met een toeslag van € 70 per kalibratie
  • We plannen spoed kalibratie diensten in op aanvraag, maar zorg ervoor dat u dit op voorhand aanvraagt.
  • Wij hebben steeds alle details nodig zoals merk, het model, serienummer, en beschrijving voorafgaand aan de pick-up, drop-off of verzending van uw apparatuur.

 

Opmerking
Wij bieden geen spoedkalibraties voor apparatuur waar nog geen procedure voor beschikbaar is. Niet alle toestellen zijn geschikt voor spoed kalibraties. Sommige instrumenten dienen voor kalibratie eerst te stabiliseren in een geconditioneerde ruimte.

Transport

LHM Instrumentation bezit zelf bestelwagens voor het ophalen en terug leveren van de te kalibreren toestellen van klanten in heel België en Nederland. Ieder toestel wordt op deze manier zorgvuldig behandeld door onze eigen mensen en bespaart u tijd en werk om deze zelf te verzenden.

Bij het terug leveren van uw apparatuur is er steeds een gedetailleerde pakbon aanwezig die u kunt controleren om ervoor te zorgen dat alle nodige items zijn terug in uw bezit.

Mocht uw apparatuur moet worden gekalibreerd of gerepareerd bij een ander laboratorium, dan zorgen wij ook voor het nodige transport. Om uw kostbare investering te beschermen, verpakken we alle apparatuur met zorg en in aangepaste verpakking.

Ons contacteren is gemakkelijk

Boek vandaag nog uw service en kalibratie bij ons.