TOERENTAL & SNELHEID

Veelzijdigheid en kwaliteit zijn onze troeven. LHM Instrumentation heeft de mogelijkheid om in het eigen Belac geaccrediteerd kalibratie labo kalibraties van onder andere uw snelheidsmeters, laser tachometers en centrifuges uit te voeren. Ontdek hieronder het volledige aanbod en de apparatuur die we hiervoor gebruiken.

Door het grote aanbod aan kalibratieparameters en technieken bij LHM heeft u slechts één partner nodig voor het uitvoeren van al uw kalibraties. Dit is niet alleen voordelig, maar u vermijd ook kopzorgen en planning voor verzending en opvolging.

Onze belangrijkste standaarden:

  • HP 5335A Universele counter

Wij kalibreren:

Tachometers
Stroboscopen
Snelheidsmeters
Lengtemeters
Laser tachometers
Centrifuges
RoerwerkenReactoren

Ziet u hier niet het type kalibratie dat u nodig heeft? De kans bestaat dat we het toch kunnen uitvoeren. Contacteer ons vandaag nog en ontdek onze volledige range en onsite kalibratie mogelijkheden.

De volgende keer dat u nood heeft aan Toerental of snelheids kalibraties, contacteer ons en wij geven u de doorlooptijd die u nodig heeft en de competitieve prijs die u wil. In ons kalibratielabo of on-site op uw bedrijf, wij zijn er om te voldoen aan al uw kalibratienoden.

Ons contacteren is gemakkelijk

Boek vandaag nog uw service en kalibratie bij ons.