KRACHT

LHM Instrumentation is de officiële geautoriseerde service- en kalibratiepartner van Benelux Scientific en Tinius Olsen trekbanken. Dit betekent dat we het onderhoud en de kalibratie van Tinius Olsen trekbanken kunnen verzorgen.

Ons team van technici heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten kalibraties en we hebben uitgebreide kennis van de specifieke eisen die Tinius Olsen stelt aan de werking en kalibratie van hun apparatuur. We kunnen ervoor zorgen dat uw trekbank altijd in topconditie is en voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.

Als geautoriseerde service- en kalibratiepartner van Benelux Scientific en Tinius Olsen, bieden wij ook officiële kalibratiecertificaten aan die voldoen aan internationale standaarden. U kunt er dus zeker van zijn dat uw apparatuur nauwkeurig is gekalibreerd en dat u voldoet aan alle vereiste voorschriften.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken voor onderhoud en kalibratie van uw trekbank.

 

Klik hieronder om het Certificaat Service- en Kalibratiepartner Benelux Scientific en Tinius Olsen Trekbanken in te zien.

Ons contacteren is gemakkelijk

Boek vandaag nog uw service en kalibratie bij ons.