KALIBRATIE PARAMETERS

Kalibratieparameters zijn essentiële waarden en instellingen die worden gebruikt om meetinstrumenten, sensoren, apparaten en systemen nauwkeurig af te stellen. Ze vertegenwoordigen de eigenschappen en kenmerken van het specifieke instrument of de apparatuur en zijn van cruciaal belang om betrouwbare metingen en resultaten te verkrijgen. De specifieke kalibratieparameters kunnen variëren afhankelijk van het type meetinstrument, de industrie en de toepassing.

Hieronder vindt u de parameters die wij kalibreren in ons geaccrediteerde labo of on-site bij onze klanten:

Waarom kalibreren met LHM Instrumentation?

Betrouwbaarheid en Nauwkeurigheid

Onze accreditatie garandeert dat we werken volgens gevalideerde en gecontroleerde processen, waardoor we betrouwbare en nauwkeurige meetresultaten kunnen leveren. U kunt erop vertrouwen dat uw meetinstrumenten en apparatuur op de juiste manier worden gekalibreerd.

Traceerbaarheid

We zorgen ervoor dat al onze metingen en kalibraties traceerbaar zijn naar internationale standaarden. Dit betekent dat uw metingen worden ondersteund door een solide en betrouwbare keten van vergelijkbare metingen, wat essentieel is voor kwaliteitsborging.

Breed scala aan kalibratiediensten

We bieden een uitgebreid scala aan kalibratiediensten voor verschillende meetinstrumenten en apparatuur. Of het nu gaat om dimensionele metingen, druk, temperatuur, elektrische grootheden of andere parameters, ons laboratorium kan aan uw behoeften voldoen.

Certificering

Als een BELAC geaccrediteerd laboratorium hebben we ons onderworpen aan rigoureuze evaluaties en audits om aan de strenge eisen van de accreditatie te voldoen. Onze faciliteiten, apparatuur, procedures en medewerkers zijn allemaal grondig geëvalueerd om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de normen van ISO 17025.

E-book: Alles wat u moet weten over kalibreren van meet- en testapparatuur

In ons nieuwste E-book leggen we uit wat kalibratie is, waarom het belangrijk is en hoe vaak het moet gebeuren. We bespreken ook waar je rekening mee moet houden bij kalibratie en hoe je ervoor kunt zorgen dat je meet- en testapparatuur nauwkeurige en betrouwbare resultaten levert.