LHM Instrumentation Kalibratielabo

Het Kalibratielabo van LHM Instrumentation is een erkend en geaccrediteerd kalibratielabo, dat over de mogelijkheid beschikt om de meest courante parameters zoals temperatuur, druk, elektrisch, moment, relatieve vochtigheid en nog veel meer te kalibreren.

Met ons uitgebreid en veelzijdig kalibratie en reparatie laboratorium, kalibreren wij voor een zeer groot deel van de bedrijven in België en Nederland.

De beste partner voor al uw kalibraties

Onze missie is het zorgen voor klanttevredenheid door het handhaven van een omgeving dat zich toelegt op kwaliteit, capaciteit en stiptheid. We geven klanten het vertrouwen dat hun apparatuur steeds nauwkeurige metingen verrichten en klaar is voor eventuele inspecties of audit processen.

Het Kalibratielabo van LHM Instrumentation levert consequent wat we beloven, en volgens schema.

Wij bedienen een brede waaier van industrieën en kunnen instrumenten in alle belangrijke disciplines kalibreren of herstellen. Daarnaast bieden wij een snelle doorlooptijd op de meeste kalibratie diensten, en ook kan er on-site service ingepland worden.

Vraag hier een offerte voor kalibraties aan 

Vul onderstaande formulier in en ons team zal u zo snel mogelijk contacteren voor een passende offerte.

Waarom kalibreren met LHM Instrumentation?

Ontdek waarom LHM Instrumentation de ideale partner is voor jouw kalibratiebehoeften en hoe we kunnen bijdragen aan de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van jouw meetinstrumenten.

 

1. Ervaring en expertise

LHM Instrumentation is een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring in kalibratie. Onze experts beschikken over diepgaande kennis van verschillende meetinstrumenten en de bijbehorende kalibratievereisten in diverse industrieën. We begrijpen de complexiteit van meetinstrumenten en kunnen ze nauwkeurig kalibreren volgens de vereiste kalibratieparameters.

2. Traceerbaarheid en accreditatie

Bij LHM Instrumentation hechten we veel belang aan traceerbaarheid en kwaliteitsnormen. We zorgen ervoor dat onze kalibratiediensten voldoen aan internationale normen en richtlijnen. We zijn geaccrediteerd volgens ISO/IEC 17025, wat betekent dat onze kalibratieresultaten traceerbaar zijn naar internationaal erkende standaarden. Je kunt erop vertrouwen dat jouw meetinstrumenten op een betrouwbare en nauwkeurige manier worden gekalibreerd.

3. Geavanceerde kalibratieapparatuur

Bij LHM Instrumentation maken we gebruik van geavanceerde kalibratieapparatuur en -technieken. We investeren voortdurend in moderne instrumenten om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van onze kalibratiediensten te verbeteren. Onze technici zijn goed getraind in het hanteren van deze apparatuur en kunnen complexe meetinstrumenten met precisie kalibreren.

4. Flexibiliteit en maatwerk

We begrijpen dat elk bedrijf unieke kalibratiebehoeften heeft. Daarom bieden we flexibele oplossingen en maatwerkopties aan. Of je nu periodieke kalibraties, eenmalige kalibraties of kalibratie op locatie nodig hebt, we kunnen aan jouw specifieke vereisten voldoen. We streven naar klanttevredenheid en werken samen met jou om de beste kalibratieoplossing te bieden.

5. Snelle doorlooptijd

We begrijpen dat tijd cruciaal is in industriële omgevingen. Bij LHM Instrumentation streven we naar een snelle doorlooptijd zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de kalibratie. We zorgen ervoor dat jouw meetinstrumenten zo min mogelijk tijd offline zijn, zodat je jouw activiteiten zonder vertraging kunt voortzetten.

Wij maken deel van Aptco Group

LHM Instrumentation maakt deel uit van de Aptco Group.

Aptco Group is een internationale technologiegroep van bedrijven die actief zijn in de distributie, de productie, het onderhoud en de kalibratie van wetenschappelijke instrumenten en meetapparatuur voor de industriële, medische en academische laboratoria en procesomgeving.

Calibration Lab levert kalibratiediensten aan de biowetenschappelijke en industriële laboratoria. France Scientifique en Benelux Scientific zijn eveneens leden van de Aptco Group en actief in de distributie van technologieën voor materiaalanalyse en -karakterisering.

Andere leden zijn Sopachem, GrafiMedics en Aptco Technologies.

Sopachem biedt materialen aan voor biowetenschappen, biobanking en diagnostiek, terwijl GrafiMedics zich toespitst op high-end monitoringsystemen voor de medische sector. Aptco Technologies is binnen de Aptco Group de productieafdeling voor apparatuur en instrumenten.