VOLUMETRISCH

belac

Wij bieden volumetrische kalibratie-laboratoriumdiensten aan, waaronder IEC/ISO17025 volumetrische pipetkalibraties, volumetrische kalibraties van glaswerk, dispensers, buretten en automatische verdunners.

Onze kalibratiediensten worden uitgevoerd door ervaren technici in ons geaccrediteerde laboratorium, waar we gebruikmaken van geavanceerde apparatuur en gevalideerde methoden. Met onze volumetrische kalibratie-laboratoriumdiensten kunt u erop vertrouwen dat uw meetinstrumenten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en nauwkeurige resultaten leveren.

Pipet Kalibratie

Bij LHM Instrumentation voorzien wij uw laboratorium van pipetonderhoud, ISO 17025 pipetkalibratie en pipetreparatiediensten om ervoor te zorgen dat uw pipetten altijd werken volgens uw verwachtingen en voldoen aan de ISO- of uw interne GLP-normen.

Wij bieden uw laboratorium: een onderhouds-, pipetkalibratie- en reparatieservice voor al uw pipetten, ongeacht het merk of model. Een ISO 17025 geaccrediteerde dienst met volledige pipetcertificatie (BELAC) en statistische analyse, met pass/fail indicatie volgens de ISO 8655 norm. Zeer bekwame pipetkalibratietechnici die een volledige pipetkalibratie-service leveren, on-site of in ons geaccrediteerde laboratorium met een volledig historisch gegevensoverzicht van al uw pipetten.

Wij zijn er trots op de Benelux markt te bedienen. Besteed al uw pipetkalibraties uit aan een ISO 17025 geaccrediteerde specialist.

Dispensers, buretten, verdunners, glaswerk en injectiespuiten

Met de juiste kalibratie van bottle-top dispensers bent u in staat om vloeistoffen nauwkeurig af te leveren. Periodieke kalibraties kunnen uw lab tijd en geld besparen door u te helpen downtime en fouten te vermijden.

LHM Instrumentation kan uw bottle-top dispensers, analoge en digitale buretten kalibreren volgens de ISO 8655-normen. Wij leveren ook standaard volumetrische kalibratiecertificaten voor laboratoriumglaswerk zoals buretten, één-volumepipetten, gegradueerde pipetten, gegradueerde maatcilinders, glazen injectiespuiten en volumetrische kolven in overeenstemming met de internationale ISO 4787-norm.

Door gebruik te maken van gravimetrische methoden met ISO 17025-gecertificeerde balansen en gecertificeerde thermometers, barometers en meetgewichten leveren wij uw laboratorium nauwkeurige, volumetrisch gecorrigeerde gegevens.

Ons contacteren is gemakkelijk

Boek vandaag nog uw service en kalibratie bij ons.