RELATIEVE VOCHTIGHEID

CAL413

Veelzijdigheid en kwaliteit zijn onze troeven. LHM Instrumentation heeft de mogelijkheid om in het eigen Belac geaccrediteerd kalibratie labo en on-site kalibraties van relatieve vochtigheid uit te voeren. De belangrijkste technieken en toestellen, alsook een overzicht van de apparatuur die we hiervoor gebruiken, vindt u hieronder.

Door het grote aanbod aan kalibratieparameters en technieken bij LHM heeft u slechts één partner nodig voor het uitvoeren van al uw kalibraties. Dit is niet alleen voordelig, maar u vermijd ook kopzorgen en planning voor verzending en opvolging.

Door uw samenwerking met een BELAC geaccrediteerd labo is de kwaliteit verzekerd, wij kunnen voor u alle kalibraties verzorgen conform NBN EN ISO/IEC 17025:2017.

Onze belangrijkste standaarden:

  • WEISS Klimaatkast
  • MBW 473 Spiegeldauwpuntsmeter
  • ROTRONIC HGS-2 Vocht referentie kamer
  • MICHELL S-503 Relatieve vocht kalibratie systeem
  • MECHELL MDM25 Draagbare Relatieve vochtmeter
  • E+E Referentie relatieve vocht transmitter

Wij kalibreren:

Vocht sensoren
Dauwpunt meters
Vocht transmitters
Dataloggers
Klimaatkasten
Schrijvers
Digitale vochtmetersVocht kalibratorenRecorders

Ziet u hier niet het type kalibratie dat u nodig heeft? De kans bestaat dat we het toch kunnen uitvoeren. Contacteer ons vandaag nog en ontdek onze volledige range en onsite kalibratie mogelijkheden.

De volgende keer dat u nood heeft aan vocht kalibraties, contacteer ons en wij geven u de doorlooptijd die u nodig heeft en de competitieve prijs die u wil. In ons kalibratielabo of on-site op uw bedrijf, wij zijn er om te voldoen aan al uw kalibratienoden.

Ons contacteren is gemakkelijk

Boek vandaag nog uw service en kalibratie bij ons.