LHM kalibratielabo

Het LHM Instrumentation kalibratielabo werd opgericht in 2005 uit een overname van het Siemens kalibratielabo in Herentals. In de afgelopen vier decennia heeft LHM Instrumentation het kalibratielabo stevig uitgebreid. Vandaag werken we vanuit een goed georganiseerd en geaccrediteerd kalibratielabo, dat over de mogelijkheid beschikt om de meest courante parameters zoals temperatuur, druk, elektrisch, moment, relatieve vochtigheid,… te kalibreren. Met ons full-service ijklaboratoria en on-site service bij de klant, voltooien we meer dan 10.000 kalibraties per jaar.

Kalibratielabo

Met ons uitgebreid en veelzijdig kalibratie en reparatie laboratorium, kalibreren wij voor een zeer groot deel van de bedrijven in België en Nederland.

Een vaste verbintenis voor kalibratie

Onze missie is het zorgen voor klanttevredenheid door het handhaven van een omgeving dat zich toelegt op kwaliteit, capaciteit en stiptheid. We geven klanten het vertrouwen dat hun apparatuur steeds nauwkeurige metingen verrichten en klaar is voor eventuele inspecties of audit processen.

Het kalibratielabo van LHM Instrumentation levert consequent wat we beloven, en volgens schema. Klanten rekenen op het kalibratielabo van LHM Instrumentation voor het ultieme gemak. Als u een breed scala aan kalibratie-apparatuur bezit, behandelen wij alle kalibratie behoeften van elk bedrijf. Wij bedienen een brede waaier van industrieën en kunnen instrumenten in alle belangrijke disciplines kalibreren of herstellen. Daarnaast bieden wij een snelle doorlooptijd op de meeste kalibratie diensten, en ook kan er on-site service ingepland worden.

Aptco Group

LHM instrumentation maakt deel uit van de Aptco Group.

Aptco Group is een internationale technologiegroep van bedrijven die actief zijn in de distributie, de productie, het onderhoud en de kalibratie van wetenschappelijke instrumenten en meetapparatuur voor de industriële, medische en academische laboratoria en procesomgeving. Calibration Lab levert kalibratiediensten aan de biowetenschappelijke en industriële laboratoria. France Scientifique en Benelux Scientific zijn eveneens leden van de Aptco Group en actief in de distributie van technologieën voor materiaalanalyse en -karakterisering. Andere leden zijn Sopachem, GrafiMedics en Aptco Technologies. Sopachem biedt materialen aan voor biowetenschappen, biobanking en diagnostiek, terwijl GrafiMedics zich toespitst op high-end monitoringsystemen voor de medische sector. Aptco Technologies is binnen de Aptco Group de productieafdeling voor apparatuur en instrumenten.

Ons contacteren is gemakkelijk

Boek vandaag nog uw service en kalibratie bij ons.